Like me

sabato 14 luglio 2012

Farfalle cu merluciu 1

V-am obisnuit cu retete rapide si usoare, la indemana oricui si am de gand sa continui asa.
Continui cu retetele cu paste, de data asta calde.
Ingrediente: 1 dovlecel/zucchina, 2rosii proaspete, 1 bucata de peste: merluciu ( proaspat sau congelat), 1catel de usturoi, condimente, paste

Pregatim pastele cum ne plac si cat ne plac;). 
Intre timp spalam dovlecelul si rosiile si le taiem maruntel. 


Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si dovlecelul taiat marunt sau chiar dat pe razatoarea mare la calit, plus usturoiul. 

Dupa vreo 5 minute adaugam rosiile si un polonic din apa de la paste. 

Adaugam pestele si acoperim tigaia. Cand scade apa, mai adaugam un polonic de apa si intoarcem pestele. Acoperim din nou tigaia si lasam iar pana scade apa. 

Pestele o data facut il putem sfarama in tot, astfel se va amesteca bine cu sosul. Punem sare, piper, busuioc, patrunjel si eventual alte arome care va plac. 
Scurgem pastele si apoi le adaugam in tigaia. Daca e nevoie mai punem putina apa si lasam totul inca vreo 5minute pe foc, la foc incet si cu capac. 
Trebuie neaparat incercata reteta asta, e foarte buna si place la mici si mari:)




Pofta buna!!

Nessun commento:

Posta un commento